Графік роботи: ПН-ПТ: 8:00-18:00 / СБ: 9:00-13:00
ВСЕ ДЛЯ РЕМОНТУ
І БУДІВНИЦТВА
Оптовий продаж. Доставка зі складу.
Ваш кошик
0 штук

Your shopping cart is empty

Штукатурки КНАУФ для зовнішніх робіт. HP Start Zement і HP Finish Zement

KNAUF HP Start Zement і HP Finish Zement
-це сухі суміші на цементно-вапняній основі, модифіковані полімерними добавками.
Область застосування
25-ти кілограмовий мішок штукатурки HP Start Zement

HP


Старт

Zement
використовується для вирівнювання класичних будівельних основ всередині та зовні приміщень. Суміш також може застосовуватися як розчин для кладки і ремонтного розчину. Продукт наноситься вручну. HP Оздоблення Zement застосовується для тонкошарового фінішного вирівнювання поверхонь під різні види оздоблення всередині та зовні приміщень. Може наноситися механічним способом і вручну.

Властивості

  • Морозостійкість;
  • Вологостійкість;
  • Паропроникність;
  • Пластичність;
  • Зручність у роботі;
  • Екологічна безпека.

Підготовка поверхні

Основу потрібно попередньо підготувати. Вона має бути очищена від забруднень, які можуть негативно вплинути на адгезію: мастильні матеріали, мастики, жири, фарба, що шарується, смоли тощо. Робочі поверхні мають бути захищені від опадів і сонця.

HP Start Zement

На деревостружкові основи потрібно наносити штукатурний оббризк розчином КНАУФ Форшпрітцер (шар 5 мм). Кладки з масивних каменів, шорсткі бетони, бут, цеглу, а також надмірно гігроскопічні основи слід спочатку зволожити, а потім вже наносити окроплення. Штукатурка укладається тільки після його повного затвердіння (1 доба). На кладках з пористих бетонів HpStartZement можна застосовувати лише всередині приміщень. Усі роботи виконуються за маяками.

HP Finish Цемент

Мішок штукатурки 25 кг HP Finish Zement  Надмірно поглинаючі основи необхідно обробити складом КНАУФ Ізогрунд, розбавивши його водою в пропорції 1:1. Заґрунтованій поверхні потрібно дати висохнути (не менше 1-ої доби).

Виконання робіт

HP Старт Zement розчиняється чистою водою (30 кг/5 літрів) і перемішується до однорідної консистенції (вручну або за допомогою міксера). Розчин потрібно використати за 2-3 години. Оштукатурювання поверхні здійснюється у дві стадії. Спочатку укладається перший шар товщиною близько 5 мм і витримується до схоплювання (2 години). Потім наноситься другий шар необхідної товщини і розрівнюється. За необхідності можна зробити армування склосіткою. Після затвердіння покриття, потрібно затерти його і видалити дефекти. Якщо товщина шару понад 2 см, перед оздоблювальними роботами потрібно почекати два тижні. Свіже покриття потрібно оберігати від опадів і морозу.

HP Оздоблення Цемент слід розчинити чистою водою (25 кг/7-8 літрів) і перемішати до однорідної консистенції (вручну або за допомогою міксера). При машинному нанесенні витрата води встановлюється 500 л/год. Шпаклівка укладається шаром в 1-2 мм, а потім розрівнюється. Після схоплювання для обробки поверхні використовується повстяна терка.

Характеристики

  • Витрата на кв. м: HP Start Zement – 15,9 кг/1 см шару, HP Finish Zement – 1,4 кг/1 мм шару;
  • Термін придатності: 9 місяців;
  • Розфасовка: HP Start Zement –мішок 30 кг, HP Finish Zement – мішок 25 кг.

Чому з нами вигідно працювати:

Стабільність

stable З серпня 1996 року компанія “КНАУФ – Маркетинг” зайнялась реалізацією продукції Кнауф на ринку України.

Широкий асортимент

warranty Вся продукція має гігієнічні висновки і є екологічно безпечною в застосуванні. Сировина і матеріали, що застосовуються для приготування сухих сумішей, проходять вхідний контроль згідно ДСТУ

Гарантія якості

warranty Продукція Кнауф – це широкий асортимент гіпкокартону, гіпсових і цементних сумішей, мінеральна вата.

Краща ціна

best Компанія є лідером на ринку України з виробництва сухих будівельних сумішей та гіпсокартону.

100% Гарантія якості

gut Багатоступеневий контроль якості

Ми надаємо безкоштовні консультації

free Кваліфіковані менеджери якісно і в повному обсязі проконсультують Вас з усіх питань, що цікавлять.