Графік роботи: ПН-ПТ: 8:00-18:00 / СБ: 9:00-13:00
ВСЕ ДЛЯ РЕМОНТУ
І БУДІВНИЦТВА
Оптовий продаж. Доставка зі складу.
Ваш кошик
0 штук

Your shopping cart is empty

Який клей для утеплення мінватою вибрати?

клей для мінеральної вати Клеї для фіксації теплоізоляції – це універсальні сухі будівельні суміші, що використовуються для приклеювання мінеральної вати будь-якої щільності і товщини на довільну поверхню. Однак не варто переоцінювати вплив клею, адже під час утеплення фасадів “мокрим методом” важливе значення відіграє весь комплекс (ґрунтоутворювальні склади, штукатурки, клей, захисний шар теплоізоляції і так далі). Тому головне завдання під час утеплення стінових конструкцій полягає у правильному підборі всіх компонентів системи, в яких клею надається важлива роль. Адже під час експлуатації міцність зчеплення мінеральної вати з поверхнею основи неухильно знижується, якщо клейовий склад підібрано неправильно. Щоб попередити можливі ослаблення шару, що клеїть, через хімічні та фізичні впливи, необхідно вибирати відповідний вид складу для фіксації мінеральної вати, адже для зовнішніх робіт це питання актуальне як ніколи.

Тому під час вибору клею для мінеральної вати необхідно звертати пильну увагу на перевірені марки і бренди будматеріалів, які добре себе зарекомендували. Розглянемо найпопулярніші види клеючих складів і порівняємо їхню вартість:


  • Полімін П19
    – 53 грн;

  • Ceresit CT-190
    (служить для приклеювання та армування утеплювача) – 100 грн;
  • Клей для теплоізоляції
    Крейзель 230
    – 63грн;

  • Крейзель 240
    – 74грн (використовується для фіксації мінеральної вати й укладання захисного шару на її поверхні).

Витрата клею для мінеральної вати

Важливо відзначити, що не всі клейкі склади, які застосовуються з мінераловатним утеплювачем, забезпечують високе зчеплення з деякими видами недеформованих поверхонь. Тому під час укладання ізоляції на штукатурку, важкий бетон, цегляну кладку або газосилікатні блоки варто дуже виважено підходити до вибору клейкої суміші. Нехтування цим питанням загрожує підвищеною витратою матеріалу і подорожчанням конструкції через надмірне застосування клею. Тому перед тим як зробити остаточний вибір, необхідно вивчити рекомендації виробників, які вказані на упаковці з сухою сумішшю, або скористатися консультацією грамотних фахівців, які здійснюють продаж будматеріалів.

Чому з нами вигідно працювати:

Стабільність

stable З серпня 1996 року компанія “КНАУФ – Маркетинг” зайнялась реалізацією продукції Кнауф на ринку України.

Широкий асортимент

warranty Вся продукція має гігієнічні висновки і є екологічно безпечною в застосуванні. Сировина і матеріали, що застосовуються для приготування сухих сумішей, проходять вхідний контроль згідно ДСТУ

Гарантія якості

warranty Продукція Кнауф – це широкий асортимент гіпкокартону, гіпсових і цементних сумішей, мінеральна вата.

Краща ціна

best Компанія є лідером на ринку України з виробництва сухих будівельних сумішей та гіпсокартону.

100% Гарантія якості

gut Багатоступеневий контроль якості

Ми надаємо безкоштовні консультації

free Кваліфіковані менеджери якісно і в повному обсязі проконсультують Вас з усіх питань, що цікавлять.