Графік роботи: ПН-ПТ: 8:00-18:00 / СБ: 9:00-13:00
ВСЕ ДЛЯ РЕМОНТУ
І БУДІВНИЦТВА
Оптовий продаж. Доставка зі складу.
Ваш кошик
0 штук

Your shopping cart is empty

Чим викликана популярність Knauf Rotband?

Серед універсальних штукатурних сумішей, які представлені на українському ринку, Кнауф Ротбанд  є  безумовним лідером не тільки за основними показниками, а й за обсягом продажів. Непрямою ознакою успішності цього продукту та інших сумішей Кнауф є наявність підробок на ринку, а неякісну і незатребувану продукцію підробляти ніхто не стане.

Штукатурка стін Knauf Rotband Популярність Ротбанда є наслідком особливих якостей цього продукту, одна з яких – бездоганність оздоблення. Ця штукатурка здатна регулювати рівень вологості в приміщеннях. Коли вона підвищена, Ротбанд вбирає надлишок вологи, а коли занадто сухо – навпаки віддає її. Це сприяє підтримці нормального мікроклімату. До того ж, сама суміш після затвердіння відмінно утримує воду, що забезпечує пластичність і хорошу тиксотропність навіть на ідеально гладких, надмірно нерівних і пористих основах, а полімерні модифікатори в складі збільшують адгезію. Ротбанд відмінно себе поводить не тільки на класичних мінеральних (цегляних, бетонних і цементно-піщаних) поверхнях, а й підходить для оздоблення деревних, ЦСП, пінополістирольних і гіпсокартонних основ. Під час виконання робіт постійне змочування поверхні не потрібне, що дуже зручно. При цьому штукатурка є екологічно чистою. У її складі немає нічого, що може зашкодити здоров’ю.

Безумовними перевагами є економічність та універсальність продукту Ротбанд. Витрати цієї суміші, порівняно з іншими штукатурками на гіпсовій основі, менші майже вдвічі, що дає змогу економити гроші. Універсальність полягає в тому, що якщо використовувати для вирівнювання основ звичайні суміші, то треба спочатку наносити стартовий, а потім фінішний шар. Штукатурка Ротбанд дозволяє обійтися одним шаром. Адже її можна накладати товщиною від 5 до 50 мм, що відповідає параметрам і стартових, і фінішних шпаклювальних продуктів. У результаті досягається економія не тільки фінансових коштів, а й часу. До того ж, на нанесення одного шару йде набагато менше праці, ніж на накладення двох, що також збільшує популярність штукатурки Ротбанд. Ціна її з лишком виправдовує себе.

Ще одним плюсом цієї штукатурки є те, що вона не дає усадки. Ротбанд чудово підходить для оздоблення стельових поверхонь. А на надмірно гладкі основи штукатурку можна накладати взагалі без попередньої підготовки (не потрібно обробляти контактними ґрунтами або шкурити). У таких ситуаціях альтернативи цьому продукту просто не існує. Ротбанд успішно застосовується для створення поверхонь з рельєфною фактурою.

Чому з нами вигідно працювати:

Стабільність

stable З серпня 1996 року компанія “КНАУФ – Маркетинг” зайнялась реалізацією продукції Кнауф на ринку України.

Широкий асортимент

warranty Вся продукція має гігієнічні висновки і є екологічно безпечною в застосуванні. Сировина і матеріали, що застосовуються для приготування сухих сумішей, проходять вхідний контроль згідно ДСТУ

Гарантія якості

warranty Продукція Кнауф – це широкий асортимент гіпкокартону, гіпсових і цементних сумішей, мінеральна вата.

Краща ціна

best Компанія є лідером на ринку України з виробництва сухих будівельних сумішей та гіпсокартону.

100% Гарантія якості

gut Багатоступеневий контроль якості

Ми надаємо безкоштовні консультації

free Кваліфіковані менеджери якісно і в повному обсязі проконсультують Вас з усіх питань, що цікавлять.