Графік роботи: ПН-ПТ: 8:00-18:00 / СБ: 9:00-13:00
ВСЕ ДЛЯ РЕМОНТУ
І БУДІВНИЦТВА
Оптовий продаж. Доставка зі складу.
Ваш кошик
0 штук

Your shopping cart is empty

Клей для плитки

Клей для плитки Кнауф Флізенклебер

Клей для плитки Флізенклебер застосовується для керамічної плитки як усередині так і зовні будівлі. Су...

Ціна: 250.00 грн.

Детальніше
Loading Updating cart...

Клей для плитки Кнауф Флексклебер

Клей для плитки Флексклебер застосовується для керамічної плитки як всередині так і зовні будівлі. Сум...

Ціна: 250.00 грн.

Детальніше
Loading Updating cart...
LoadingUpdating...

Обираючи найкращий клей для плитки, необхідно звернути увагу на його основні технічні властивості. Вони матимуть ключовий вплив не тільки на міцність і довговічність кріплення оздоблення до основи, а й на сам процес виконання робіт. Одним з основних критеріїв, на які має орієнтуватися споживач, – це надійність виробника. Прикладом може слугувати компанія Кнауф, яка випускає високоякісні будівельні сухі суміші, зокрема й клей для плитки в широкому асортименті.

Основні характеристики клею для плитки

  • Еластичність – здатність затверділого клею відчувати різні деформації від зовнішнього тиску або внутрішнього температурного розширення, виконуючи при цьому свою основну функцію – утримання плитки (основна властивість клею для теплої підлоги);
  • Водостійкість/морозостійкість – ці параметри взаємопов’язані. Мати високі показники перерахованих характеристик важливо для сумішей, що використовуються поза приміщеннями;
  • Текучість – властивість, що визначає здатність готової суміші заповнювати дрібні порожнечі в основі. Важливо при укладанні плитки на горизонтальну робочу поверхню з численними дефектами: тріщинами, раковинами, сколами;
  • Адгезійні характеристики в поєднанні з високою швидкістю прилипання до поверхні. Таке об’єднання параметрів актуальне при укладанні керамограніту і керамічної плитки великого розміру;
  • Знижена віддача води – дає можливість корекції положення плитки на основі більш тривалий період. Природно, сохнути такий клей буде також довше;
  • Витрати клею для плитки залежать від його складу. Найбільшу витрату має клей для плитки на основі цементу, наступні позиції займають дисперсійні та епоксидні клеї, найекономніші рідкі цвяхи. Зайве говорити, що ціна “економних” сумішей істотно вища, ніж звичайних. Крім того, вони вимагають значно кращої підготовки основи.

Класифікація

Відповідно до встановлених міжнародних норм клей для плитки класифікується за такими типами:

Універсальний. Може бути використаний як зовні, так і всередині приміщень. Експлуатується в стандартних умовах, висока вологість, значні коливання температури, підвищені навантаження на облицювальну поверхню не рекомендуються. Прикладом такого прийому може слугувати Кнауф Флізенклебер.

Клей для внутрішніх робіт. Як правило, найдешевший склад, який можна купити. Має мінімальну кількість добавок, що поліпшують функціональні властивості. Однак цілком якісно приклеює кахель невеликого і середнього розміру (до 30х30 см) до поверхні бетону, цегли і штукатурок на цементній основі.

Клей підвищеної фіксації. Має не тільки високі адгезійні властивості, а й витримує значні динамічні впливи, високу температуру, може кріпити плитку до старого облицювання або інших нестандартних матеріалів. Підходить для теплих підлог, кріплення каменю і плитки збільшеного розміру. Приклад такого клею Кнауф Флексклебер.

Склад для плитки для підлоги. Відрізняється наявністю пластифікаторів, які збільшують розтікання. Не придатний для встановлення плитки на вертикальній поверхні, облицювання буде “плисти” – з’їжджати вниз.

Вологовідштовхувальний склад – рекомендується використовувати під час облицювання у ванних, лазнях, для фонтанів, басейнів і зовнішніх робіт у місцях із підвищеною вологістю.

Спеціалізовані клеї – до них належать термостійкі склади для облицювання печей і камінів. Суміші на основі білого цементу для укладання напівпрозорої плитки, скляної мозаїки і білого мармуру.

У нашому інтернет-магазині можна купити оптом і вроздріб будь-який тип клею для плитки в необмеженій кількості та за доступною ціною. Ми пропонуємо доставку придбаного товару в Києві та по області, а також надаємо послуги вантажників.

Чому з нами вигідно працювати:

Стабільність

stable З серпня 1996 року компанія “КНАУФ – Маркетинг” зайнялась реалізацією продукції Кнауф на ринку України.

Широкий асортимент

warranty Вся продукція має гігієнічні висновки і є екологічно безпечною в застосуванні. Сировина і матеріали, що застосовуються для приготування сухих сумішей, проходять вхідний контроль згідно ДСТУ

Гарантія якості

warranty Продукція Кнауф – це широкий асортимент гіпкокартону, гіпсових і цементних сумішей, мінеральна вата.

Краща ціна

best Компанія є лідером на ринку України з виробництва сухих будівельних сумішей та гіпсокартону.

100% Гарантія якості

gut Багатоступеневий контроль якості

Ми надаємо безкоштовні консультації

free Кваліфіковані менеджери якісно і в повному обсязі проконсультують Вас з усіх питань, що цікавлять.